Парубій анонсував візит Варфоломія до України

Парубій анонсував візит Варфоломія до України

Укрінформ
Вселенський Патріарх Варфоломій прийняв пропозицію Голови Верховної Ради Андрія Парубія й може незабаром приїхати з візитом до України.

Про це Голова ВР заявив у четвер під час засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій України з нагоди 20-ліття діяльності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я запросив Вселенського Патріарха Варфоломія відвідати України, зустрітися і з народними депутатами України, але також провести зустріч із Радою Церков. Патріарх Варфоломій дав добро на такий візит в Україну. Сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо провести зустріч Всеукраїнської Ради Церков з Патріархом Варфоломієм», - зауважив Парубій.

Водночас Голова ВР розповів, що Варфоломій у ході їхньої нещодавньої зустрічі у Стамбулі показав, що добре обізнаний і відстежує ситуацію в Україні.

«Він (Патріарх - Ред.) бачить зміни, які відбулися в Україні за останніх 3 роки і погоджується, що українці консолідувалися, а Україна стала сильнішою. Війна на Донбасі й окупація Криму загартовує наш народ», - додав спікер парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-