Медяник запевняє, що Єфремов не міг скоїти злочини - не той характер

Медяник запевняє, що Єфремов не міг скоїти злочини - не той характер

Укрінформ
Екс-регіонал Володимир Медяник заявив, що Олександр Єфремов за своїм характером не може скоїти ті злочини, які йому інкримінують.

Про це він заявив у середу під час допиту в Печерському районному суді міста Києва, який розглядає клопотання прокуратури про продовження арешту Єфремова, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Зокрема, відповідаючи на запитання адвоката Євгенія Солодка про те, чи відомі йому якісь факти участі Єфремова в таких протизаконних діяннях, як заклики до насильницького повалення влади, до зміни кордонів України, до приєднання Луганської області до РФ, а також у фінансуванні, організації, участі у терористичній організації ("ЛНР"), Медяник сказав: "Стосовно того, про що ви говорите, - ні, нічого мені не відомо. Скажу більше, Єфремов за своїм характером ніколи б не займався тими речами, які йому інкримінують".

Як повідомлялося, Печерський райсуд розглядає клопотання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову, термін утримання під вартою якого спливає 24 листопада.

30 липня 2016 року слідчі Генеральної прокуратури України спільно з СБУ затримали Єфремова в аеропорту Бориспіль.

Його підозрюють у скоєнні ряду кримінальних правопорушень, зокрема у заволодінні майном "Луганськвугілля" шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України); у вчиненні умисних дій з метою зміни кордонів території України, порушуючи Конституцію, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); у здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-