Держприкордонслужба реформує систему логістики

Держприкордонслужба реформує систему логістики

Укрінформ
На базі Одеського прикордонного загону Державної прикордонної служби України запрацював логістичний центр. Його відкриття відбулося сьогодні в рамках реформування системи логістики відомства.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Перевірити готовність Центру прибув Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

«Ми продовжуємо системне реформування нашої служби за кращими європейськими стандартами, вони стосуються всіх аспектів нашої діяльності. І сьогодні ми вперше відкриваємо сучасний логістичний центр Південного регіонального управління на базі Одеського прикордонного загону», - зазначив він.

Крім того, очільник прикордонного відомства подякував усьому особовому складу, кожному військовослужбовцю, кожному працівнику, які в найкоротший термін здійснили облаштування цих приміщень та їх готовність до експлуатації.

Цей логістичний центр, де відбуватиметься накопичення необхідних для виконання завдань прикордонним відомством матеріальних засобів, створений з метою вдосконалення логістичних питань служби. Його існування та функціонування дасть змогу суттєво скоротити терміни та шляхи доставки і отримання необхідного майна від постачальника до кожного військовослужбовця.

«Зручне місце дислокації значно підвищить оперативність та забезпечить значну економічну ефективність. Децентралізація системи забезпечення - успішна практика передових армій світу та одна зі складових реформи нашого відомства», - наголосив Назаренко.

Завдяки цьому центру відбуватиметься безперебійне і своєчасне забезпечення органів охорони кордону як Південного регіонального управління, так і окремих підрозділів Азово-Чорноморського регіонального управління матеріально-технічними засобами, продовольством тощо.

В подальшому саме за результатами роботи одеського логістичного центру  буде прийнято рішення про створення подібних місць і в інших регіональних управліннях. Це стане черговим кроком у передачі певних повноважень з питань матеріально-технічного забезпечення прикордонних підрозділів від Адміністрації Держприкордонслужби безпосередньо до регіональних управлінь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-