Суттєвою допомогою субсидії назвали 44% українців

Суттєвою допомогою субсидії назвали 44% українців

Опитування
Укрінформ
В Україні субсидії вважають суттєвою допомогою 44% респондентів, не погоджуються з цією думкою 37%.

Про це свідчить опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), оприлюднене у вівторок на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з опитуванням, 44% респондентів погодилися із твердженням, що "субсидії для оплати житлово-комунальних послуг - це суттєва допомога держави українським родинам", не погодилися - 37%. При цьому, серед респондентів, які сказали, що їхні родини отримують субсидію, 59% вважають, що субсидії є "суттєвою допомогою".

На запитання "Як Ви ставитеся до ідеї сплачувати за житлово-комунальні послуги у розстрочку, нещодавно озвученої Прем'єром Володимиром Гройсманом?" 22,8% опитаних відповіли, що позитивно, 23,1% не змогли відповісти. Водночас, 54,2% висловили негативне ставлення.

Опитування проведене з 4 по 13 листопада 2016 року. Методом особистого інтерв'ю опитано 2039 респондентів у 110 населених пунктах усіх регіонів, окрім АР Крим. У Луганській та Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-