Сім'я Джемілєвих приїде до Астрахані забирати Хайсера з в'язниці - адвокат

Сім'я Джемілєвих приїде до Астрахані забирати Хайсера з в'язниці - адвокат

Укрінформ
Російський адвокат Микола Полозов розповів, що сім'я Хайсера Джемілєва, сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, приїде до Астрахані, щоб бути присутньою при його звільненні з в'язниці.

Про це адвокат повідомив агентству QHA.

"Спочатку потрібно переконатися в тому, що він на місці, і його нікуди не етапували. Його мати та дружина приїдуть до Астрахані, щоб бути присутніми при його звільненні. Потім, коли він опиниться на волі, сім'я буде приймати рішення про подальші дії", – сказав Полозов.

Адвокат уточнив, що до Астрахані приїдуть дружина та мати Хайсера, які вирішать, куди він вирушить після звільнення.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 25 листопада, очікується звільнення Хайсера Джемілєва з колонії міста Астрахань. Раніше датою закінчення строку було заявлено 26 число. Однак за російським законодавством звільнення ув'язнених проводиться тільки в робочі дні.

Хайсера Джемілєва звинувачували в тому, що у травні 2013 року він у дворі свого будинку в Бахчисараї убив знайомого сім'ї Февзі Едемова з рушниці свого батька. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу наново. Хайсера вивезли з сімферопольського СІЗО до Краснодарського краю. Хайсер Джемілєв відбуває покарання в Астраханській колонії №10.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-