Усі інструктори військових навчальних центрів пройшли АТО - Муженко

Усі інструктори військових навчальних центрів пройшли АТО - Муженко

Укрінформ
Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил генерал армії України Віктор Муженко заявив, що бойовий досвід, набутий в АТО, має обов'язково враховуватися в організації бойової підготовки військ.

Про це він сказав під час зборів з командирами бригад та полків, їх заступниками і начальниками родів військ, повідомляє прес-служба Міноборони.

«Бойовий досвід, набутий в АТО, має і надалі обов'язково враховуватися в організації бойової підготовки військ. Вже сьогодні всі без виключення інструктори навчальних центрів брали участь в АТО. Здобутий бойовий досвід зробив нашу армію однією з найбільш боєздатних в Європі. Нині ми маємо професійну армію, яка спроможна виконати будь-які поставлені завдання, ми показали спроможність дати відсіч збройній агресії», - заявив Муженко.

Начальник Генерального штабу звернув увагу офіцерів на організацію належного комплектування військових частин резервістами оперативного резерву, а також цивільно-військового співробітництва в умовах АТО.

"Збройні сили України вийшли на новий - професійний рівень, як у підготовленості особового складу та частин і підрозділів, так і в забезпеченні. На теперішньому етапі ми повинні тільки нарощувати свої спроможності", - наголосив Муженко.

Учасникам зборів продемонстровано нові зразки озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва, а також методику виконання вогневих завдань окремими підрозділами Сухопутних військ ЗС України. Командири військових частин та їхні заступники виконали низку групових вправ зі спеціальних дисциплін за напрямками діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-