Журналісти з ФРН, Польщі та Білорусі проведуть тренінги для українських колег

Журналісти з ФРН, Польщі та Білорусі проведуть тренінги для українських колег

Укрінформ
Цикл тренінгів і наукову конференцію для молодих українських журналістів і студентів проведуть у Києві представники ЗМІ з Німеччини, Польщі та Білорусі.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Тренінги пройдуть у рамках спільного проекту "Громадянська журналістика для цифрового медіадіалогу з суспільством", який реалізують за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН громадські організації Німеччини, ГО "Форум українських журналістів", Інститут журналістики Київського національного університету ім. Т. Шевченка та Білоруська асоціація журналістів", - ідеться в повідомленні.

Із зарубіжними журналістами, які прибули в Київ, зустрівся голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко. Він розповів гостям про хід реалізації в Україні медійних реформ - створення Суспільного мовлення та реформування друкованих державних і комунальних ЗМІ.

Медіаексперт Вольфганг Рессман наголосив на значенні підготовки представників мас-медіа до роботи в умовах свободи слова.

Про ініціативу Національної спілки журналістів створити в Україні на базі спілки мережу недержавних корпунктів із розвитку та висвітлення реформ громад на рівні областей, районів, великих міст і селищ та співпрацю з німецькими медійниками щодо підготовки кадрів для таких корпунктів поінформував секретар Волинської обласної організації НСЖУ, голова правління ГО "Форум українських журналістів" Володимир Данилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-