Сина Джемілєва мають звільнити вже у п'ятницю - Фейгін

Сина Джемілєва мають звільнити вже у п'ятницю - Фейгін

Укрінформ
Російський адвокат Марк Фейгін підтвердив інформацію про майбутнє звільнення з в’язниці в РФ сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілє – Хайсера.

Про це він заявив у коментарі Крим.Реалії.

"Хайсер Джемілєв буде звільнений в найближчу п’ятницю, оскільки термін його ув’язнення закінчується", – повідомив Фейгін.

Водночас адвокат не виключив можливості виникнення перешкод у процесі звільнення сина Джемілєва.

"Перешкоди завжди можуть виникнути, ніхто від них не застрахований. Що стосується місця його перебування після звільнення, то зараз це питання (оскільки був встановлений адміністративний нагляд – ред.) вирішується", – сказав Фейгін.

Напередодні Марк Фейгін анонсував звільнення "одного з кримських заручників".

Хайсера Джемілєва звинувачували в тому, що в травні 2013 року він у дворі свого будинку в Бахчисараї вбив знайомого сім’ї Февзі Едемова з рушниці свого батька. Після анексії Криму російські слідчі органи вирішили розслідувати його справу заново. Хайсера Джемілєва вивезли з сімферопольського СІЗО в Краснодарський край Росії. Він відбуває покарання в Астраханській колонії №10.

Російський суд 15 вересня встановив Хайсеру Джемілєву адміністративний нагляд на три роки. Згідно з рішенням, йому заборонено залишати межі анексованого Криму. Син Джемілєва зобов’язаний двічі на місяць з’являтися в "орган внутрішніх справ за місцем проживання або за місцем реєстрації".

Фото: Politeka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-