У День Гідності та Свободи порядок забезпечуватимуть 18 тисяч поліцейських

У День Гідності та Свободи порядок забезпечуватимуть 18 тисяч поліцейських

Укрінформ
В Україні у День Гідності та Свободи пройде близько 380 масових заходів. Участь у них візьмуть близько 66 тисяч осіб. Публічну безпеку забезпечуватимуть майже 18 тисяч правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Сьогодні, 21 листопада, в усіх регіонах України пройде близько 380 масових заходів. Аби уникнути будь-яких провокацій і загроз життю та здоров’ю всіх учасників акцій, підрозділи Національної поліції та Національної гвардії вже працюють у посиленому режимі. Для забезпечення публічного порядку буде залучено майже 15 тисяч поліцейських та 3 тисячі нацгвардійців", - йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, участь у заходах у Києві планують взяти понад 11 тисяч людей.

Поліція звертається до всіх учасників масових заходів із проханням поставитися з розумінням до роботи правоохоронців, не створювати конфліктних ситуацій, а також заздалегідь планувати свій маршрут з урахуванням перекритих ділянок вулиць.

Як повідомлялося, у Києві 21 листопада з 6:30 буде перекритий рух на таких вулицях: частина вул. Хрещатик: від вул. Б. Хмельницького до пл. Європейської; вул. Інститутська: від вул. Садової до Майдану Незалежності; вул. Архітектора Городецького; вул. Б. Грінченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-