Активісти влаштували пікет перед виступом Потапа і Насті в Черкасах

Активісти влаштували пікет перед виступом Потапа і Насті в Черкасах

Фото
Укрінформ
У неділю в Черкасах кількадесят активістів протестували біля палацу культури «Дружба народів» за годину до початку концерту дуету «Потап і Настя Каменських».

Як передає кореспондент Радіо Свобода, активісти тримали в руках плакати за написами: «Золоті кити = дешеві понти», «Для вбивць свого народу – співають тільки зрадники» та «Геть московських підстилок».

Також мітингувальники запалили фаєри, а на вході до палацу культури розлили томатний сік як символ крові українців, що постраждали під час збройного конфлікту з Росією.

«Це їхній вибір. Наша ж акція має інформативний характер, щоб закликати українців бойкотувати концерти виконавців, які їздять задля заробітку до Росії й отримують там нагороди», – сказав один із організаторів акції, депутат Черкаської міськради Максим Шило.

Самого входу до будівлі протестувальники не блокували, але глядачам, які йшли на концерт, влаштували символічний «коридор ганьби», вигукували гасла «Вокзал – Москва – Росія», «Не ведіть дітей на російське фуфло» тощо.

10 листопада представники кількох громадських організацій звернулися до міського голови Черкас Анатолія Бондаренка з проханням не допустити концерту 20 листопада. Однак, за словами активістів, реакції на звернення не було.

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада активісти намагалися заблокувати вхід до палацу «Україна», в якому мав відбутися виступ дуету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-