У Києві презентували інноваційний проект для автоматизації процесів у ЗСУ

У Києві презентували інноваційний проект для автоматизації процесів у ЗСУ

Укрінформ
В Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України презентовано Проект впровадження рішень на основі інформаційних технологій для українського війська.

Про це інформує прес-служба Міноборони. 

«В Центральному будинку офіцерів ЗС України сьогодні під час установчої зустрічі було презентовано Проект впровадження рішень на основі інформаційних технологій для українського війська. Цей проект, спрямований на автоматизацію та вдосконалення процесів у ЗСУ, за своїм масштабом є безпрецедентним для України й розрахований на декілька років, впродовж яких буде впроваджено досвід країн-членів НАТО», - йдеться у повідомленні.

Проект реалізується в рамках роботи Багатонаціонального об'єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування на чолі зі США. Координацію його здійснює Департамент воєнної політики, стратегічного планування та міжнародного співробітництва Міністерства оборони України спільно з Проектним офісом реформ МОУ.

Уточнюється, що Проект впровадження рішень на основі інформаційних технологій для ЗСУ реалізовується у 6 напрямках: вдосконалення інфраструктури, інформатизація Командування Сил спеціальних операцій, інформаційна безпека, система управління С2 (Command and Control), логістична система та система медичного забезпечення. В результаті будуть впроваджені програмні комплекси для автоматизації цих напрямків.

«Хочу подякувати за допомогу, яку нашій державі надають іноземні партнери, та запевнити, що ми готові до плідної співпраці для успішної реалізації даного проекту», - зазначив начальник військ зв'язку Збройних Сил України - начальник Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Володимир Рапко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-