Український файлообмінник EX.UA закривається

Український файлообмінник EX.UA закривається

Укрінформ
Ресурс EX.UA припиняє роботу.

Про це повідомляється на сайті EX.UA.

"За останній рік EX.UA довелось відчути на собі прямі погрози, шантаж (у т. ч. і на міждержавному рівні), DDOS атаки. Дані дії піддають небезпеці особисту інформацію та особисті файли, які зберігаються на ресурсі", - йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що ресурс працював у правовому полі. "Не всім подобалося таке трактування законодавства, але ресурс завжди поважав закони України. EX.UA дотримувався авторських прав, що постійно підтверджував швидким реагуванням на будь-які порушення на майданчику. При цьому, ресурс не схвалює ту систему розподілу й управління авторськими правами, що склалася на сьогодні", - повідомило керівництво ресурсу.

В EX.UA заявляють, що ресурс завжди ідентифікував себе як національне файлове сховище і відкидав будь-які пропозиції, пов'язані зі зміною доменної зони і території мовлення: "назва EX.to/co/ru для EX.іа неприйнятна".

Керівництво EX.UA просить всіх користувачів вилучити файли зі своїх архівів на EX.UA до 30.11.2016. Також повідомляється, що сервіс mail.ex.ua буде найближчим часом перенесений  на новий домен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-