Парубій: українські ЗМІ дають гідну відсіч російській агресії

Парубій: українські ЗМІ дають гідну відсіч російській агресії

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку з професійним святом.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

"Ваша праця з донесення інформації є надзвичайно важливою в сучасному світі. Адже телебачення, радіо, соціальні мережі та Інтернет стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, а новітні інформаційні технології пронизали весь суспільний простір. Поширення та вчасне отримання інформації творить та змінює події, формує сьогодення та майбутнє. Інформація стала стратегічним ресурсом. А в умовах війни, коли Україна протистоїть російському окупанту, інформація - це й складова національної безпеки. Саме своєчасне поширення достовірної інформації може порушити плани ворога, врятувати тисячі життів і зберегти державу", - йдеться у вітанні.

Парубій наголосив: три роки тому після закликів у соціальних мережах і прямих трансляцій із середмістя Києва мільйони українців вийшли на Майдан Незалежності, протестуючи проти свавілля злочинного режиму Януковича.

"Один з ключових елементів гібридної війни, яку веде російський імперіалізм проти України, - інформаційний. І часто він буває небезпечнішим за безпосередні військові дії. Пишаюся тим, що бійці українського інформаційного фронту дають гідну відсіч російській агресії. Важко переоцінити ваш внесок у нашу спільну боротьбу. Переконаний, спільними зусиллями - переможемо!" - наголосив Голова Верховної Ради.

Як відомо, День працівників радіо, телебачення та зв'язку встановлено згідно з Указом Президента "Про День працівників радіо, телебачення та зв'язку" від 11 листопада 1994 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-