Під Нацбанком - знову мітинг, перекритий в'їзд на Банкову

Під Нацбанком - знову мітинг, перекритий в'їзд на Банкову

Укрінформ
У центрі столиці у середу знову тривають акції протесту.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на вул. Інституській, зокрема, перекрито рух транспорту. 

Громадян пропускають через рамки-металошукачі. У разі необхідності перевіряють документи і особисті речі. Аби потрапити до Будинку уряду, кореспонденту Укрінформу довелося двічі проходити через такі рамки. 

У ці хвилини перед НБУ відбувається акція протесту. Її учасники тримають у руках прапори партії "За життя", іншої символіки не помітно. Серед мітингарів є чимало пенсіонерів та студентів. Водночас тут можна помітити і досить багато людей неохайної зовнішності. Люди просто стоять і не вигукують жодних гасел.

Як і у вівторок, на вул. Інституській і біля самої будівлі НБУ зосереджено сотні правоохоронців і бійців Нацгвардії. Стоять автобуси, машини швидкої  допомоги і навіть пожежні машини. 

Вхід з Інститутської на Банкову перекрито.

По вул. Садовій та Грушевського транспорт рухається у звичайному режимі, і посилених заходів безпеки там не застосовують.

Біля Верховної Ради мітингів не відбувається.  

Хрещатик не перекрито.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці 15 листопада пройшли кілька масових мітингів. У центрі Києва чергували 5 тис. правоохоронців. Посилені заходи безпеки в центрі столиці будуть зберігатися до 22 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-