У Баку відкрився V Всесвітній конгрес інформагентств

У Баку відкрився V Всесвітній конгрес інформагентств

Укрінформ
Делегації близько 100 агентств новин з різних континентів зібралися у столиці Азербайджанської Республіки, де відкрився V Всесвітній конгрес інформагентств (NewsAgenciesWorldCongress- NAWC).

Конгрес проходить під девізом “Нові виклики для інформаційних агентств". Упродовж двох днів учасники форуму обговорять наступні теми: “Майбутнє споживання новин”, “Виклики і можливості нових технологій і соціальних медіа”, “Інновації для інформагентств”, “Тренінги для журналістів у контексті мультимедійного майбутнього”, “Захист журналістської місії; свобода, доступ, безпека і зони конфліктів”.

Крім того, відбудеться презентація фотоальбому, в якому представлені близько 600 фото від агентств-учасників Конгресу у трьох категоріях: спорт, новини і святкування.

Всесвітній конгрес інформаційних агентств проводиться раз на три роки з 2004 року. Попередні форуми NAWC відбулися в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія (2013 рік), Буенос-Айресі, Аргентина (2010 рік), Естепоні, Іспанія (2007 рік), Москві, РФ (2004 рік).

Україна на конгресі представлена делегацією Українського національного агентства «Укрінформ» на чолі з генеральним директором Олександром Харченком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-