Геращенко обурила євросимволіка на

Геращенко обурила євросимволіка на "проплаченому мітингу"

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко вважає неприпустимим використання європейської символіки на мітингах, які політичні сили організовують на платній основі з метою дестабілізації ситуації в Україні.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Мені здається безсоромним використання європейської символіки на проплаченому мітингу й автопікеті. Тим більше безсоромно це напередодні (річниці. - Ред.) Революції гідності. Ті , хто це зварганив, точно не бували на Майдані, бо знали б, що справжній протест, драйв, віру у власні сили не можна купити і проплатити", - написала Геращенко.

За словами першого віце-спікера, її шлях на роботу був ускладнений тим, що дорога до парламенту забита машинами з прапорами з європейською символікою і неукраїнськими номерами - естонськими, латвійськими, польськими.

"Хтось до сьогодні чув про організацію "АвтоЄвропа"? Розкажіть, пліз, хто це і чиї вони будуть? Чому сьогодні в Києві, а не в європейських столицях вимагати безвіз для України напередодні річниці Революції Гідності? (Чому) не вимагають не будувати газопроводи в обхід України разом із Газпромом? Не вимагають продовження санкцій і тиску на РФ по звільненню заручників? Чому литовців і поляків, які півзарплати віддають за комуналку і заощаджують на всьому, хвилюють наші тарифи?" - зазначила Геращенко.

Водночас у коментарях під цим постом користувачі соцмереж написали, що це "не поляки й не литовці з естонцями, а українці, які купили авто з номерами цих країн", які вимагають права на річний тимчасовий в'їзд на авто з іноземними номерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-