Під Радою зібралися кілька тисяч протестувальників

Під Радою зібралися кілька тисяч протестувальників

Фото
Укрінформ
Під стінами Верховної Ради України проходить мітинг вкладників "Банку Михайлівський", VAB, Дельта Банку, банку "Фінанси та кредити", які виступають за повернення своїх вкладів.

Перед парламентом зібралось кілька тисяч протестувальників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Проїзд на вулиці Грушевського повністю не перекритий: їздить громадський транспорт, автомобілі комунальних служб. Правоохоронці також організували частковий пропуск цивільних автомобілів.

Крім того, вздовж Маріїнського парку стоїть колона машин переважно з іноземними держномерами і з прапорами "Авто євро сила". Народний депутат України Володимир Парасюк зустрівся з групою осіб на вулиці Грушевського неподалік від Ради.

Фото: Віталій Сич.

Поряд з парламентом також проводять свої акції протесту представники "Дорожного контролю України", які вимагають відставки міністра внутрішніх справ України. Протестувальники розтягнули плакат із написом: "Ні поліцейській державі".

Біля метро Арсенальна збираються люди із жовто-блакитними пов'язками на рукавах.

Охорону громадського порядку здійснює 5 тисяч правоохоронців з поліції та Нацгвардії. Деякі з них із собаками та металошукачами.

Біля парламенту перебуває заступник міністрам внутрішніх справ України Сергій Яровий, керівник столичної поліції Андрій Крищенко, керівник патрульної поліції Києва Олександр Зозуля та керівник патрульної поліції України Олександр Фацевич.

З 10.30 автомобільний рух по вулиці Грушевського припинений.

На вулиці Грушевського також вишикувалась колона з прапорами "Досить! Час діяти!".

Акції проходять мирно, жодних заворушень помічено не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-