Березюк повідомив про ймовірну провокацію в українських школах

Березюк повідомив про ймовірну провокацію в українських школах

Укрінформ
Голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк повідомив про ймовірну провокацію одного з працівників Міністерства освіти і науки, який попросив сприяння в опитуванні школярів стосовно взаємозв'язків України і Росії з провокативними відповідями.

Про це Березюк заявив під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Раптом ми знаходимо лист заступника міністра освіти і науки про сприяння щодо опитування дітей 7-11 класів. Послухайте будь-ласка, російською мовою: «Люди не всегда соглашаются относительно культурных и политических связей Украины и России. Отметьте свою позицию относительно следующего утверждения: украинская и русская культура совершенно одинаковы; Украина и Россия должны быть одним государством; Украина остается полностью независимым внеблоковым государством или Украина становится частью большого союза, который включает Россию; Украина распадается на несколько отдельных государств», - сказав Березюк і попросив Голову Верховної Ради вважати його виступ запитом до Міністерства освіти щодо цієї конкретної ситуації.

У відповідь Голова Верховної Ради Андрій Парубій дав доручення апарату, щоб інформація, яку надав Березюк, була оформлена як депутатський запит і надана «відповідним органам».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-