Радник НАТО задоволений рівнем підготовки інструкторів ВМС України

Радник НАТО задоволений рівнем підготовки інструкторів ВМС України

Укрінформ
ВМС ЗС країни з триденним робочим візитом відвідав радник НАТО з питань реформування та підготовки сержантського складу ЗСУ при Міністерстві оборони та Генеральному штабі ЗСУ, співголова підкомітету з питань розвитку сержантського складу Багатонаціонального об'єднаного координаційного комітету з питань військового співробітництва та оборонного реформування підполковник Роландас Кішкіс.

Про це повідомляє прес-служба Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України на своїй сторінці у Facebook.

«Роландас Кішкіс у Миколаєві побував у навчальному центрі українських ВМС, де мав нагоду ознайомитися з діяльністю, структурою, навчальними програмами, навчально-матеріальною базою, поспілкуватися з інструкторським складом», - йдеться в повідомленні. 

Питання напрямків удосконалення підготовки сержантського складу вітчизняного флоту, перспективи створення центру підготовки сержантського і старшинського складу українських ВМС та інші були обговорені в Одесі, в ході зустрічі з командувачем ВМС ЗС України віце-адміралом Ігорем Воронченком та начальником штабу - першим заступником командувача ВМС ЗС України капітаном 1 рангу Романом Гладким. Як наголосив керівник виду ЗСУ, на українському флоті надають великого значення питанню розвитку сержантського і старшинського складу, підготовці справжніх професіоналів військової і військово-морської справи.

Представник НАТО, у свою чергу, висловив задоволення рівнем підготовки інструкторського складу ВМС, станом навчально-матеріальної бази навчального центру, запевнив українських колег у наданні їм і в подальшому консультативно-дорадчої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-