Не виконується рішення про заборону реклами поїздок до Росії та Криму - волонтер

Не виконується рішення про заборону реклами поїздок до Росії та Криму - волонтер

Укрінформ
У Сумах досі не виконується рішення сесії міськради про заборону розміщення в місті реклами щодо поїздок до Росії та Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сумський волонтер Дмитро Зінченко.

«Рішення сесії від 26 жовтня 2016 року 1289-МР. І чомусь воно не виконується. Це для тих хто в своїх коментарях про наш флешмоб писали, що ми вандали, уроди, себе фарбою обмалюйте, є законні методи. Так от - законні методи не спрацювали!», - написав Зінченко.

Коментуючи цей пост, сумчани повідомляють, що містом продовжує ширитися реклама поїздок до Москви та інших міст Росії. Більше того, тепер вона з’явилася ще й на платіжках, які сумчанам приходять від підприємств житлово-комунального господарства.

Рішення Сумської міської ради від 26 жовтня 2016 року 1289-МР «Про заборону розміщення на території міста Суми інформаційних сюжетів щодо пасажирських перевезень до тимчасово окупованих територій, населених пунктів Російської Федерації та відпочинку в Криму»  було опубліковане на сайті мерії 1 листопада. Його ініціатором у міськраді стала фракція ВО «Свобода». Цьому передував флешмоб, під час якого сумські активісти зривали з рекламних щитів інформацію щодо поїздок до ряду російських міст та Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-