Мінсоцполітики: у 2016 році вдалося оздоровити понад 2 млн дітей

Мінсоцполітики: у 2016 році вдалося оздоровити понад 2 млн дітей

Укрінформ
Понад 2 мільйони дітей в Україні вдалося оздоровити впродовж року.

Про це на Всеукраїнській нараді щодо підсумків кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році на базі дитячого центру „Артек” у Пущі-Водиці заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, повідомляє прес-служба відомства.

„Нам вдалося у 2016-му охопити оздоровленням та відпочинком понад 2 млн дітей - 52,5 % від загальної чисельності дітей шкільного віку, а це на 98 тис. дітей більше, ніж торік. З них оздоровленням - 683 тисячі дітей, що на 39 тисяч дітей більше, ніж у 2015-му”, - сказав Мущинін.

Він зауважив, що майже всі регіони виконали завдання стосовно кількості дітей, в тому числі дітей пільгових категорій, яких було заплановано охопити оздоровленням та відпочинком у нинішньому році. Особливо він відзначив за високі показники роботу структурних підрозділів Харківської, Черкаської, Херсонської, Запорізької областей та м. Києва.

„Цьогорічна оздоровча кампанія пройшла успішно. Однак вже сьогодні ми повинні думати про наступний рік. Події сьогодення зумовлюють необхідність удосконалення вже існуючих та впровадження нових інноваційних підходів до організації оздоровлення та відпочинку дітей, в тому числі через затвердження відповідної державної програми та перегляду обласних програм”, - наголосив Мущинін.

Водночас директор Департаменту оздоровлення та санаторно-курортного лікування Мінсоцполітики Іван Хохленков поінформував, що в цьому році також заплановано оздоровити ще 424 дитини в «Молодій Гвардії», які з 13 листопада стануть учасниками тематичної зміни в цьому дитячому таборі.

«Ще 650 дітей з 3 грудня будуть відпочивати в «Артеку», - зазначив Хохленков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-