Першого заступника голови Херсонської облради по-звірячому побили біля дому

Першого заступника голови Херсонської облради по-звірячому побили біля дому

Укрінформ
У Херсоні напали на першого заступника голови обласної ради Василя Зеленчука. Наразі чиновник перебуває в обласній клінічній лікарні.

Про це «Українській правді» повідомив колишній голова ОДА Борис Силенков.

За його словами, Зеленчука побили біля під’їзду його будинку, завдавши кілька ударів у голову.

Силенков пов’язує побиття із діяльністю Зеленчука на посаді. Він наголосив, що постраждалий керував пікетом під час приїзду прем'єра в Херсон у четвер.

За інформацією "Херсон Онлайн" Зеленчук у реанімаційному відділенні Херсонської обласної лікарні в стані середньої тяжкості. До нього в лікарню прибули голова ОДА Андрій Гордєєв, голова облради Владислав Мангер, мер Херсона Володимир Миколаєнко і депутати облради.

У Фейсбук Миколаєнко повідомив:

"Разом з Андрієм Гордєєвим приїхали до лікарні, де зараз знаходиться по-звірячому побитий невідомими злочинцями Василь Зеленчук. Близько 19:00 на нього напали біля його будинку. Життя Василя Васильовича нічого не загрожує, але травми страшні, просто страшні..."

Як повідомляв Укрінформ, напередодні  підпалили двері квартири міського голови Херсона Володимира Миколаєнка.

Коментуючі подію, сам Миколаєнко наголосив, що це робиться з метою залякування. 

"Хочу сказати тій мерзоті, що я чітко знаю, де наступив вам на хвоста і де поламав ваші схеми. Навіть не думайте, що такою "грою в 90-ті" ви змусите мене приймати інші рішення і зупинитися. Я пройшов ті страшні часи, і зараз такими своїми пугалками ви лише укріплюєте мене в думці, що я на правильному шляху. Не вдається "порішать", то вирішили лякати. Марні ті спроби", - написав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-