Фейгін: Віра Савченко завжди мала з Медведчуком дуже тісний зв'язок

Фейгін: Віра Савченко завжди мала з Медведчуком дуже тісний зв'язок

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін заявив, що сестра Надії Савченко Віра сама встановила відносини з екс-главою Адміністрації Президента Віктором Медведчуком.

Про це Фейгін розповів в інтерв'ю "Цензор.Нет".

"У нас, м'яко кажучи, нерівно складалися відносини з Вірою Савченко. Вона дуже дратівлива людина, навіть вважала, що краще знає, як захищати сестру...Вона сама встановила відносини з Віктором Медведчуком. Так само, як і Пєскову, телефонувала вона особисто. Я цього ніколи не схвалював – але і не вважав, що вона не повинна цього робити. Це не моє право – розповідати родичам, як слід допомагати близьким. Але Віра Савченко завжди мала з Медведчуком дуже тісний, щільний зв'язок – і ніколи цього не приховувала, це все було публічно, в Інтернеті легко знайти", - сказав він.

Фейгін також додав, що Віра налагодила тісний контакт з адвокатом Іллею Новіковим.

"Вона до нього взагалі завжди дуже компліментарно ставилася. Чи то бачила його в "Що? Де? Коли?", чи то вважала його телезіркою, чи то ще з якихось причин, він завоював її довіру – це справді так", – розповів адвокат.

Він пояснив, що візити Віри Савченко до РФ проходили за допомогою Медведчука, але займався її справами Новіков.

"Це той адвокат, який викликав довіру Медведчука, про що він в особі свого прес-секретаря двічі заявляв. Та й сам Медведчук говорив про те, що адвокат Новіков викликає у нього більше довіри, він займається справою – а ось Фейгін і Полозов займаються політичними провокаціями", – резюмував Фейгін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-