Стець представив нового радника - з інформаційної реінтеграції Донбасу

Стець представив нового радника - з інформаційної реінтеграції Донбасу

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики представило сьогодні ще одного радника - з питань інформаційної реінтеграції Донбасу. Ним став керівник громадської організації Аналітичний центр "Фабрика думки "Донбас" Дмитро Ткаченко.

Про це сказав на брифінгу заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не так давно ми познайомилися з Дмитром Ткаченком. Він приїхав з Донбасу, він дуже багато робить для того, щоб повернути цю територію в Україну. Він є яскравим представником громадянського суспільства, очолює Донецьке представництво Комітету виборців України. Я побачив ті дослідження, які зробила його команда, і зрозумів, що це те, чого чекають від влади, від уряду, від нашого міністерства фактично всі. Буквально сьогодні ми хочемо представити нашого нового радника з питань інформаційної реінтеграції Донбасу", - зазначив Біденко.

Як наголосив Стець, МІП і далі впроваджує програму щодо радників, яких у першу чергу рекомендують громадські організації, і одразу після брифінгу буде наказ про призначення Ткаченка.

"Так само, яка кілька тижнів тому Юлія Каздобіна була призначена радником міністра з питань інформаційної реінтеграції Криму, так само сьогодні в руках Дмитра та команди буде створення, розробка і презентація Кабміну, а потім суспільству стратегії інформаційної реінтеграції Донбасу", - зазначив глава МІП.

Він додав, що згідно з планом дій Кабінету міністрів цей документ має бути представлений до кінця року: "Сподіваюсь, що до 15 грудня обидва документи (щодо реінтеграції Криму і Донбасу - ред.) будуть представлені на Кабмін і будуть затверджені".

Стець підкреслив, що і Крим, і Донбас - це ключові теми для міністерства, тому залучатиметься ще більше інформаційних волонтерів для роботи щодо інформаційної реінтеграції цих регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-