Світовий банк готовий допомогти НАЗК вдосконалити систему е-декларацій

Світовий банк готовий допомогти НАЗК вдосконалити систему е-декларацій

Укрінформ
Світовий банк готовий надати підтримку Національному агентству з питань запобігання корупції в освітньому та технічному напрямках, зокрема, допомогти в розробці технічних завдань для вдосконалення програмного забезпечення системи е-декларування.

Про це за результатами зустрічі з експертами Світового банку повідомила у Фейсбуці голова НАЗК Наталія Корчак.

"Мета місії, яка перебуває в Києві 7-11 листопада, - оцінка прогресу в реалізації системи е-декларування, оцінка сукупної діяльності НАЗК й перспективи розбудови спроможностей агентства в усіх напрямках антикорупційної діяльності... Світовий банк готовий підтримати НАЗК в двох напрямках відносно е-декларування: освітньому (проведення тренінгових програм) та технічному (верифікація та допомога в розробці технічних завдань для модернізації програмного забезпечення системи)", - написала Корчак.

Вона подякувала керівникові проекту, провідному спеціалісту з розвитку державного сектора Девіду Бернштейну, який зазначив, що проведена за такий короткий час робота НАЗК є "дуже великим успіхом" для держави.

"Також дякую Лорі Поп, старшому експерту фінансового сектору, за позитив відносно нашої "слави": теза, що навіть на Шрі-Ланці знають про українське е-декларування, підняла настрій усім учасникам зустрічі", - зазначила Корчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-