Переселенцям збільшать щомісячну допомогу - Розенко

Переселенцям збільшать щомісячну допомогу - Розенко

Укрінформ
На засіданні Урядового комітету з питань соціальної політики та гуманітарного розвитку було схвалено проект розпорядження, який передбачає збільшення видатків для надання щомісячної адресної допомоги переселенцям.

Про це у Фейсбуці повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«Сьогодні на засіданні Урядового комітету з питань соцполітики та гуманітарного розвитку схвалили проект розпорядження, яким передбачається збільшення видатків для надання щомісячної адресної допомоги переселенцям», - написав Розенко.

Він зазначив, що за рахунок перерозподілу деяких видатків держбюджету на 2016 рік, передбачених Мінсоцполітики, буде збільшене фінансування за програмою «Надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг» на суму 479 мільйонів 253,8 тис. гривень.

Також він поінформував, що у проекті розпорядження передбачається збільшити видатки за програмою «Щорічна разова грошова допомога ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань та соціальна допомога особам, які мають особливі та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною» на суму 8 мільйонів 448,8 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-