Гройсман дав місцевим владам тиждень на виправлення ситуації з субсидіями

Гройсман дав місцевим владам тиждень на виправлення ситуації з субсидіями

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від місцевої влади за тиждень виправити ситуацію з призначенням житлових субсидій громадянам.

Про це Глава уряду заявив під час селекторної наради з питань реалізації програми житлових субсидій у вівторок.

"Моя вимога є абсолютно чіткою: виявити кожну родину, дати їй інформацію і, якщо ця родина має бажання отримати таку компенсацію, забезпечити це. Буквально за тиждень я би хотів, щоби ситуація була виправлена", – заявив Гройсман та повідомив, що наступного тижня буде проведена ще одна нарада.

Він повідомив, що завтра Кабінет Міністрів внесе на засідання питання про призначення 50% премії працівникам соціального захисту для компенсації їм навантаження в роботі.

Також завтра уряд прийме рішення, що дозволить почати виплату допомоги домогосподарствам на придбання твердого палива, що була збільшена раніше на 1000 грн.

"Ми готові допомагати тим, чим необхідно. Все вже зробили. На місцях сьогодні абсолютно все є. У вас є  дозвіл тимчасово взяти на роботу тих людей, які вам необхідні, 50% премії заробітної плати працівникам соціального захисту, які беруть участь у призначенні субсидій, будуть виплачені. Кошти на виплату субсидій є. Все абсолютно у робочому стані", - підкреслив Глава уряду.

Прем’єр-міністр закликав компетентні органи на місцях до відповідальності, небайдужості, турботи до людей, а також якісного надання соціальних послуг громадянам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-