Мін’юст готує план роботи на три роки

Мін’юст готує план роботи на три роки

Укрінформ
Міністерство юстиції України наразі готує план власної роботи на 3 роки.

Про це заявила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова під час зустрічі з послом, головою Представництва Європейського Союзу в Україні Хюгом Мінгареллі, повідомляє прес-служба Мін’юсту.

“Міністерство юстиції готує план власної роботи на 3 роки, а також щорічні плани, які розроблені в повній відповідності зі стратегією реформування сектору юстиції на 2015-2020 роки, який був розроблений спільно з європейськими експертами”, - сказала Севостьянова.

Вона також наголосила на необхідності подальшого розвитку системи електронних сервісів як частини системи електронного урядування, запуску повноцінної системи пробації та продовження реформи тюрем.

У свою чергу заступник міністра юстиції України Антон Янчук підкреслив, що Мін’юст має дійсно виняткове і успішне співробітництво з представництвом ЄС в Україні. “Ми відчуваємо вашу підтримку, і ми потребуємо в подальшому такої підтримки”, - наголосив він.

Янчук також поінформував посла про хід розробки та деталі законопроекту, який забезпечить повернення в дохід держави необгрунтованих активів у цивільному провадженні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-