Розенко доручив ПФ терміново перерахувати гроші на грудневе підвищення пенсій

Розенко доручив ПФ терміново перерахувати гроші на грудневе підвищення пенсій

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко на виїзному засіданні правління Пенсійного фонду у Львові доручив у найкоротші терміни здійснити необхідні перерахунки у зв’язку з підвищенням розміру мінімальної пенсії з 1 грудня 2016 року і запевнив, що ПФ має необхідний для цього ресурс.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо достатні можливості для того, щоб з 1 грудня 2016 року забезпечити підвищення прожиткового мінімуму і мінімальної пенсії на 10%. Тому завдання перед Пенсійним фондом стоїть у найкоротші терміни забезпечити всі необхідні перерахунки. Від керівництва Пенсійного фонду залежить вчасне перерахування пенсій з 1 грудня, вчасне нарахування нових пенсійних виплат і вчасна виплата коштів людям. Весь необхідний ресурс для цього на сьогодні є", - наголосив віце-прем’єр.

Розенко також зауважив, що цього року борг Пенсійного фонду перед Держказначейством скоротився майже на 2,5 млрд грн. "Тобто у цьому році ми не лише не беремо жодних позик у Держказначействі, а навпаки - погашаємо заборгованості, які накопичилися за попередні роки", - підкреслив він і додав, що пенсійні виплати тим, хто, згідно з графіком, має отримати пенсію на початку січня 2017 року, можуть бути здійснені наприкінці грудня 2016 року, як це відбулося минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-