"Міністрів ЛНР" призначають у Суркова - хакери

Укрінформ
У зламаній пошті приймальні апарату помічника президента РФ Владислава Суркова виявлено документ під назвою "Список запропонованих до заміни керівників Міністерств ЛНР", що явно свідчить про прийняття в Кремлі усіх рішень в ОРЛО.

Дамп пошти приймальні Суркова опублікували українські хакери з "КіберХунти".

"15 грудня 2015 року Владиславу Суркову надсилалися списки, а також резюме кандидатів на посади у "ЛНР". Це демонструє той факт, що ухвалення рішень про призначення кандидатур на керівні посади жорстко централізоване і зав'язане на Кремль", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, українські хакери з груп "КіберХунта", FalconsFlame, Trinity і RUH8 опублікували у четвер черговий масив даних, отриманих із приймальні апарату помічника президента РФ Владислава Суркова, який займається "українським питанням". 

Новий дамп (скачана після злому копія) пошти приймальні Суркова обсягом 340 Mб можна скачати на сайті "КіберХунти" (http://cyberhunta.com/news/).

Як відзначається, у дампі містяться листи як раннього періоду (2013-2014 роки), так і більш свіжі архіви за 2015-2016 роки. Новий злив інформації отримав умовне найменування SurkovLeaks (part 2) і в основному присвячений поштовій скриньці pochta_mg@mail.ru. У дампі міститься 336 вхідних і 87 вихідних повідомлень.

Підкреслюється, що міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm вже провело верифікацію опублікованих даних і дійшло висновку, що листи є справжніми.

На сайті "КіберХунти" також опубліковано короткий огляд найцікавіших подробиць, які можна знайти у дампі листування. 

Раніше у жовтні організація українських хакерів "КіберХунта" заявила, що зламала листування помічника президента РФ Владислава Суркова. Хакери, зокрема, опублікували план по дестабілізації України, який був у дипломатичному листуванні Суркова з його помічником Карповим П.М. (він для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович). Раніше народний депутат Надія Савченко впізнала у Карпові одного зі своїх викрадачів.

Організація опублікувала документ під заголовком "План першочергових заходів по дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні "Шатун", який нібито був розрахований на період із листопада 2016-го по березень 2017 року. Серед документів також було представлено план про федеральний статус Закарпаття.

СБУ призначила експертизу цього нібито е- mail листування Суркова. За словами керівника апарату глави СБУ Олександра Ткачука, зміст окремих оприлюднених файлів співпадає з матеріалами, які вилучалися СБУ під час обшуку у рамках кримінального провадження, пов'язаного з розслідуванням сепаратистських рухів на Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-