В Україні стартувала кампанія з допомоги дітям-переселенцям

В Україні стартувала кампанія з допомоги дітям-переселенцям

Укрінформ
В Україні розпочалася масштабна кампанія "Ти серед своїх" з допомоги дітям-переселенцям інтегруватися на новому місці проживання. 

Про це інформує прес-служба Міністерства з тимчасово окупованих територій та ВПО.

"Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з медіа-групою StarLightMedia та кінокомпанією FILM.UA Group за підтримки Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та Агентства ООН у справах біженців (UNHCR) розпочинає в Україні масштабну кампанію "Ти серед своїх". Її мета - допомогти дітям-переселенцям інтегруватися на новому місці, а сім'ям, постраждалим внаслідок конфлікту, - дізнатися про доступну, зокрема, психосоціальну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кампанія складається з мультимедійних елементів, об'єднаних спільною ідеєю - "Ти серед своїх". В рамках кампанії проходять дослідження громадської думки, створюється серія роликів соціальної реклами, документальний фільм, інтерактивна виставка в одному з мистецьких просторів Києва, онлайн-кампанії і digital-платформи razom.stb.ua, де буде сконцентрована інформація про допомогу, на яку можуть розраховувати сім'ї, змушені залишити свої домівки. Також про проблеми, з якими стикаються діти-переселенці в Україні, та їхнє вирішення можна буде дізнатися з репортажів на телеканалі ICTV і спецтеми в газеті "Факти і коментарі".

Важливою складовою проекту стане конкурс коротких оповідань "Кріхітні історії", в якому своєю історією подолання труднощів зможуть поділитися всі бажаючі. За підсумками конкурсу видавництво "Основи" опублікує книгу з історіями, що мотивують дітей не здаватися перед труднощами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-