Десантник після поранення дійшов аж до міністра, щоб повернутися на службу

Десантник після поранення дійшов аж до міністра, щоб повернутися на службу

Укрінформ
Десантник 79-ї окремої десантно-штурмовой бригади, яка базується у Миколаєві, Євген Ісаєв повернувся на службу в армію, будучи інвалідом 2 групи, завдяки особистому сприянню міністра оборони Степана Полторака.

Про це десантник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Мої знайомі знають, як довго я йшов до цього. І через що мені довелося пройти. Поранення, перелом обох рук, ампутація стопи, осколкові поранення обох рук і ніг. Низка важких операцій. Довга реабілітація. 2 група інвалідності. Мене не брали назад на службу, хоч я до цього дуже прагнув. І ось нарешті сталося те, чого хочу найбільше – служити в армії. І все завдяки довгоочікуваній зустрічі з міністром оборони України Степаном Полтораком. І його рішенню», - написав Ісаєв.

Він також зізнався, що пройшов багато кабінетів, але скрізь йому відмовляли. Мовляв, куди тобі, хлопче, з таким каліцтвом. «І ось настав хвилюючий момент. Боявся почути відмову. Але Фортуна в той день була на моєму боці. Рішення приймалося протягом однієї секунди: «Терміново повернути в стрій!», - наказав міністр. Я надовго запам'ятаю цей день. День коли мені знову дозволили служити своєму народові, своїй країні», - каже десантник, який наразі вже підписав контракт.

Син військового, Євген проходив службу в 79-й аеромобільній бригаді з перших днів війни на Сході. Пішов добровольцем у першу хвилю мобілізації. Його підрозділ був одним з перших, кого перекинули на Донбас, де почалися бої. Поранення боєць отримав ще влітку 2014 року, під час оточення під Зеленопіллям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-