Адвокат Новіков вважає

Адвокат Новіков вважає "закон Савченко" правильним і готовий його захищати

Укрінформ
Екс-адвокат Надії Савченко Ілля Новіков вважає, що "закон Савченко", до якого він має пряме відношення, абсолютно правильний і готовий його захищати.

Про це він заявив на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після атак на Савченко щодо так званого "закону Савченко" я досі готовий цей закон захищати, він правильний", - сказав Новіков.

Новіков зазначив, що йому не зрозуміло, чому "чвари московських адвокатів розглядаються в Києві". Він зазначив, що ніхто не виграє в цій перепалці.

"Ми не повинні були цього допустити. Я буду говорити одне, Полозов і Фейгін - інше. І не буде довіри нікому, від цієї історії ніхто не виграє", - сказав він.

Новіков також нагадав, що у адвокатів є правило, яке забороняє критикувати колег.

Раніше колишній колега Новікова по "справі Савченко" Микола Полозов написав у Фейсбуці про те, що Ілля Новіков є ставлеником Кремля і людиною, наближеною до радника президента РФ Владислава Суркова.

Полозов стверджує, що в певний момент Новіков зайнявся "самодіяльністю" в обхід своїх колег - самого Полозова і Марка Фейгіна.

"Новіков спочатку проніс Савченко в СІЗО проект закону, згодом названого її ім'ям, а потім потай почав вирішувати питання по допомозі лідеру УКРОП Корбану, який знаходиться під вартою в Україні. Надалі з'ясувалося, що поручительство за Корбана від імені Савченко було підроблено", - написав Полозов.

За його словами, саме за сприяння Новікова і Віктора Медведчука Надія Савченко отримала "зелене світло" для свого недавнього візиту до Москви. Раніше Полозов звинувачував Новікова в лобіюванні скандального "закону Савченко".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-