Полторак нагадав командирам про зимову форму для військових

Полторак нагадав командирам про зимову форму для військових

Укрінформ
Своєчасно отримувати, доставляти та видавати речове майно військовослужбовцям в районі АТО - основне завдання командирів усіх рівнів. 

На цьому наголосив у суботу під час засідання колегії оборонного відомства міністр оборони, генерал армії України Степан Полторак, повідомляє Урядовий портал

"Усе речове майно, особливо зимовий формений одяг та взуття, в першу чергу має бути доставлено в бойові частини, які знаходяться в районі проведення АТО та на полігонах", - підкреслив Полторак.

Міністр оборони України поставив завдання командирам усіх рівнів забезпечити своєчасну доставку речового забезпечення до частин та особисто контролювати порядок видачі майна військовослужбовцям.

Загалом станом на кінець жовтня укладено 375 додаткових угод на 155 договорів на загальну суму майже на 1,5 мільярда гривень, що становить 100 відсотків виділеного фінансового ресурсу на 2016 рік. Також упродовж наступного місяця буде поставлено нові зразки форменого одягу та взуття: зимові куртки та штани, а також зимові берці. Цими речами в першу чергу будуть забезпечені військовослужбовці, які несуть службу на передовій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-