Кабмін виділив майже 300 мільйонів гривень на житло сім'ям загиблих в АТО

Кабмін виділив майже 300 мільйонів гривень на житло сім'ям загиблих в АТО

Укрінформ
Кабінет Міністрів України виділив субвенції на місцеві бюджети на будівництво або придбання житла для сімей загиблих учасників АТО на суму 299 млн 970 тисяч гривень.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Мінсоцполітики.

«Кабмін своїм розпорядженням затвердив розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на придбання житла для сімей загиблих військових, які брали безпосередню участь в АТО, а також для інвалідів I - II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, на 2016 рік в обсязі 299 970,00 тис. гривень. Саме такі видатки передбачені Законом „Про Державний бюджет України на 2016 рік” за  бюджетною програмою 2511120», - йдеться у повідомленні.

На цю суму, за інформацією обласних та Київської міської держадміністрацій, з урахуванням пропозицій, поданих Міноборони, Держприкордонслужби та Управлінням державної охорони, передбачається закупити 407 квартир.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінетом міністрів України 19 жовтня 2016 року було прийнято постанову № 719 „Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-