Адвокат Фейгін розповів про наслідки візиту Савченко до РФ

Адвокат Фейгін розповів про наслідки візиту Савченко до РФ

Укрінформ
Марк Фейгін, адвокат неправомірно затриманого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенко, пояснив, чим шкідливий в інформаційному полі зовні щирий вчинок Надії Савченко – приїзд до Москви на суд над українськими політв'язнями.

Це він пояснив кореспондентові Укрінформу.

«Російський піар-супровід приїзду Надії Савченко в Москву створює ілюзію, що будь-який українець може безбоязно приїжджати в Росію, що все спокійно. Але це неправда! При цьому я розумію, що сама наївна Надія Вікторівна щиро хотіла допомогти комусь. Однак отриманий інформаційний фон шкодить у справах інших українських політв'язнів», – розповів Фейгін.

Також, на думку адвоката, через подібні дії зникає відчуття війни Росії з Україною, створюється видимість, що атмосфера напружена, але не така вже ворожа. «У цих умовах українські громадяни з різних сфер діяльності можуть втратити обережність, приїхати в Росію. А тут будь-який з них може бути заарештований і в чому-небудь звинувачений. Людину «візьмуть», а нам додасться роботи – ще одного витягувати з російської в'язниці. З точки зору створення в РФ ілюзії безпеки такі спонтанні візити приносять тільки шкоду», - резюмує адвокат.

Як відомо, 26 жовтня народний депутат України, колишній політв'язень Надія Савченко несподівано приїхала в Москву на розгляд у Верховному суді Росії апеляційної скарги на вирок українським політв'язням Миколі Карпюку і Станіславу Клыху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-