У Києві 28 жовтня попрощаються з Богданом Гаврилишиним

У Києві 28 жовтня попрощаються з Богданом Гаврилишиним

Укрінформ
У Києві 28 жовтня попрощаються з видатним економістом і громадським діячем Богданом Гаврилишиним, який напередодні пішов із життя.

Про це керівник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович пише у Фейсбуці

"Холодний Майдан із полум’яними серцями українців. Хто сказав, що на Nному десятку кров не така гаряча? Час забирає нас поодинці, але — хто зміг — той залишиться в пам’яті з іменем, суголосним із мрією. Мрією про недосяжні речі, які відтак стають метою, ціллю, реальністю. Так жив Богдан Гаврилишин, таким ми його пам’ятатимемо", - написав він.

Як зазначає В’ятрович, прощання з Богданом Гаврилишиним відбудеться у Києві 28-го жовтня з 8-ї ранку до 14-ї години в МІМ (вул. Шулявська 10/12, М."Політехнічний Інститут"). Прощання в храмі на Аскольдовій Могилі, який особисто відвідував Богдан Дмитрович по неділях (вул. Паркова 1) відбудеться з 16-ї до 22-ї.

Тіло видатного економіста Богдана Гаврилишина планують кремувати в Україні та відвезти у Женеву. Про це ZAXID.net розповів голова правління Фонду Богдана Гарилишина Анатолій Дяченко.

«Цим займаються діти Богдана Дмитровича. Двоє з них живуть в Швейцарії, одна в Україні. Згідно з їхніми попередніми планами, тіло кремують в Україні, а прах відвезуть у Женеву», – зазначив Анатолій Дяченко.

Нагадаємо, 24 жовтня о 5-й ранку у 90-річному віці пішов з життя видатний українсько-канадсько-швейцарський економіст, професор, благодійник та громадський діяч Богдан Дмитрович Гаврилишин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-