Справа прокурора АТО Кулика вже у суді

Справа прокурора АТО Кулика вже у суді

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала обвинувальний акт стосовно військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика до суду.

Про це інформує НАБУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

"САПУ скерувала обвинувальний акт стосовно військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика до суду для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно з детективами Національного антикорупційного бюро України вручили обвинувальний акт Кулику 21 жовтня. Його звинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.368-2 КК України ("Незаконне збагачення").

Під час розслідування встановлено, що в період з 2011 по 2015 рік, перебуваючи на службі в органах прокуратури підозрюваний отримав сукупний дохід у розмірі 1,670 млн гривень. У той же час у цей же період витрати Кулика перевищили дохід на 2,6 млн грн і склали близько 3,4 млн грн.

Солом'янський районний суд Києва заарештував два автомобілі, три квартири, земельну ділянку, два паркувальних місця, нежитлове приміщення, а також банківські рахунки прокурора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-