Двом поліцейським, яких підозрюють у вбивстві, суд дозволив вийти під заставу

Двом поліцейським, яких підозрюють у вбивстві, суд дозволив вийти під заставу

Укрінформ
Двоє працівників поліції, яких підозрюють у вбивстві 32-річного мешканця Миколаївщині, можуть вийти під заставу у 120 тисяч гривень кожен. Ще один залишиться у в'язниці до суду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Трьом працівникам Кривоозерського відділення поліції Врадіївського ВП ГУНП в Миколаївській області, які підозрюються у вбивстві та перевищенні повноважень, в результаті чого настала смерть 32-річного мешканця смт Криве Озеро, продовжено строк тримання під вартою ще на 2 місяці. А саме, для водія службового автомобіля, який стріляв у потерпілого, продовжено строк тримання під вартою до 18 грудня без права внесення застави. Стосовно двох інших підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 18 грудня з альтернативою внесення застави у розмірі 120 тис. грн кожному», - йдеться у повідомленні.

У суді взяли до уваги те, що дії двох поліцейських у ході досудового розслідування перекваліфіковані з ч.3 ст.365 на ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України. Це сталося тому, що слідство встановило, що смерть потерпілого настала від вогнепальних поранень, а не побоїв, які могли завдати правоохоронці.

Як уже повідомляв Укрінформ, величезного суспільного резонансу набув інцидент, що стався 24 серпня цього року у смт Криве Озеро. Під час затримання працівниками поліції загинув місцевий мешканець Олександр Цукерман. За підозрою у скоєнні злочину затримано трьох працівників поліції. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-