Розенко: завершити перерахунок субсидій до 1 листопада - першочергове завдання

Розенко: завершити перерахунок субсидій до 1 листопада - першочергове завдання

Укрінформ
Першочерговим завданням для облдержадміністрацій на сьогодні є завершення перерахунку субсидій до 1 листопада.

Про це на селекторній нараді з керівниками областей щодо стану проходження опалювального сезону 2016-2017 років заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє Урядовий портал.

"З 1 листопада почнуть надходити платіжки з урахуванням вартості опалення. Для тих людей, яким вже призначена субсидія, платіжки повинні прийти з урахуванням субсидії на опалювальний сезон. Це для вас завдання номер один на сьогодні", - сказав Розенко.

Він наголосив на тому, що важливо уникнути випадків, коли у платіжках домогосподарству, якому була призначена субсидія, вона не була врахована.

"Перша платіжка для тих 6 млн родин, щодо яких вже прийняте рішення про призначення субсидії, повинна вже бути з субсидією. Щоб не виникало питань, що субсидія вже призначена, а платіжку отримали без її урахування. Щоб таких казусів не було", - підкреслив Розенко.

Він поінформував, що за останній тиждень за оформленням субсидії звернулися понад 90 тисяч українських родин. За його словами, пік звернень громадян прогнозують у листопаді-грудні.

Віце-прем'єр-міністр також доручив головам ОДА прискорити процес оформлення субсидій тим, хто звертається вперше та посилити інформаційну роботу з мешканцями областей щодо системи субсидій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-