Українці оформили вже 6 мільйонів субсидій, уряд чекає ще на 2,5 мільйона

Українці оформили вже 6 мільйонів субсидій, уряд чекає ще на 2,5 мільйона

Укрінформ
В уряді заявляють про понад 6 мільйонів домогосподарств, які уже оформили субсидії на житлово-комунальні послуги, та очікують, що їх кількість незабаром збільшиться до 8,5 млн домогосподарств.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко на селекторній нараді з регіонами щодо стану проходження опалювального сезону 2016-2017 рр., повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Минулого тижня до нас звернулося понад 90 тис. українських родин. Ця цифра наростає. Минулого року були тижні, коли зверталися 140-150 тис. сімей. Ми маємо бути до цього готові. Ввечері ми вийдемо на те, що понад 6 млн українських сімей вже будуть отримувати субсидії. Це новопризначені або перепризначені субсидії», - сказав Розенко.

Водночас, віце-прем'єр прогнозує, що кількість виданих субсидій буде доведена до рівня 8,5 млн домогосподарств.

«У нас є величезне прохання посилити роботу в інформаційному плані. Прошу до 30 числа, щоб усі області затвердили регіональні цілі по залученню українських сімей до системи субсидій. Для тих людей, хто отримав субсидії, з 1 листопада мають прийти платіжки з урахуванням субсидій», - зазначив Розенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-