У Чернівцях зник волонтер

У Чернівцях зник волонтер

Укрінформ
Петро Кондрак, волонтер зі Львова, зник у Чернівцях. Востаннє  його  бачили 12 жовтня охоронці готелю "Буковина", де волонтер забронював номер, але поселитися так і не встиг. Правоохоронці подію не коментують.

Про це  повідомляють кореспонденти Укрінформу.

"На територію готелю заїхав автомобіль, за ним  - мікроавтобус. Коли водій легковика вийшов з авто, то до нього підскочили кілька чоловіків у формі зеленого кольору з буса, без масок, і затримали. Це все відбувалося на очах нашого працівника із служби Держохорони. Коли він запитав: "Хто ви?", вони прокричали: "Відчиняйте, ми спецпідрозділ СБУ "Альфа", - розповів  директор готелю "Буковина" Андрій Брязкало.

Після інциденту, з його слів, чернівецькі правоохоронці вилучили відео з камери спостереження автостоянки.

Водночас сестра Кондрака, яка наразі займається його пошуками, каже, що жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області, факту затримання не підтвердили.

"Заяву у поліцію написала. Обдзвонила лікарні та морги. На цю хвилину місця перебування та його долі не знаю", - повідомляє сестра волонтера Лілія Якимець.

Кореспондент Укрінформу звернулася  до Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області за коментарями у цій справи. У Секторі комунікації поліції повідомили, що справа ця в роботі оперативників, але подробиці повідомити журналістам зможуть лише після завершення розслідування. В Управлінні СБУ в Чернівецькій області від будь-якої інформації утримуються.

В Головному управлінні Нацполіції у Львівській області сказали, що в них немає заяви про зникнення  Кондрака, тому ніяких пошукових дій вони не проводять.

Фото: Варта1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-