Іноземні радники допоможуть ЗСУ перейти на світові стандарти - Муженко

Іноземні радники допоможуть ЗСУ перейти на світові стандарти - Муженко

Укрінформ
Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко заявив, що робота іноземних радників допоможе ЗСУ досягти стандартів провідних армій світу.

Про це він сказав під час протокольної зустрічі зі стратегічними радниками високого рівня за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, повідомляється у Фейсбуці Генштабу.

"Робота стратегічних радників, безумовно, сприятиме набуттю нових спроможностей Збройними силами України відповідно до стандартів провідних армій світу", - наголосив Муженко.

У ході зустрічі було обговорено питання щодо проведення оборонної реформи в Україні, ролі та місця стратегічних радників у цьому процесі.

Зокрема, Головнокомандувач ознайомив делегацію із трансформаційними заходами, які тривають у Збройних силах України, ситуацією в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та висловив вдячність стратегічним радникам за їхнє прагнення всебічно сприяти реформуванню українського війська.

Як повідомлялося, Велика Британія, Канада та Литва є одними з найактивніших учасників програм двостороннього та багатостороннього військового співробітництва. Вищезазначені країни надають ЗС суттєву допомогу у підготовці українських військовослужбовців у рамках Об'єднаної багатонаціональної групи підготовки (JMTG-U).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-