Кабмін визначив зарплати керівників оборонних та правоохоронних відомств

Кабмін визначив зарплати керівників оборонних та правоохоронних відомств

Укрінформ
Кабінет міністрів України встановив посадовий оклад для низки керівників правоохоронних та оборонних відомств у розмірі 12 тис. 061 грн.

Відповідна постанова розміщена на Урядовому порталі.

«Голова СБУ, голова Служби зовнішньої розвідки, начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил, командувач Національної гвардії, голова Адміністрації Держспецтрансслужби, голова Держприкордонслужби, начальник Управління державної охорони, голова ДПтС, голова Держспецзв’язку, голова ДСНС, керівник розвідувального органу Міноборони. Місячний посадовий оклад - 12 061 грн», - йдеться у документі.

Їхнім першим заступникам, командувачам родів військ Збройних сил і начальнику Національного університету оборони імені Івана Черняховського встановлено оклад у сумі 11,2 тис. грн.

Заступники керівників цих відомств та начальник Об'єднаного оперативного штабу мають отримувати оклад у розмірі  10 тис. 338 грн.

При цьому за інтенсивність служби виплачується надбавка у розмірі до 100% посадового окладу; премія відповідно до їхнього особистого внеску в загальні результати роботи у межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі; грошова допомога на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує місячного грошового забезпечення.

Також передбачено оклад за військовим (спеціальним) званням та надбавки за вислугу років, установлених у розмірі і порядку, що визначаються законодавством для військовослужбовців.

Можлива матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує місячного грошового забезпечення.

"Умови грошового забезпечення, визначені цією постановою, застосовуються з 1 травня 2016 року", - зазначається у документі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-