Жертв харківської горілки-вбивці вже 66

Жертв харківської горілки-вбивці вже 66

Укрінформ
У Харківській області зареєстровано новий летальний випадок від отруєння фальсифікованим алкоголем.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

«За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області зареєстровано новий летальний випадок у мешканця с. Первомайське Дворічанського району, якому за результатами судово-медичної експертизи було встановлено діагноз «отруєння метиловим спиртом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загальна кількість випадків отруєнь фальсифікованим алкоголем по Харківській області становить - 97, з них померли - 50. За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявлено у 41 померлого.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби у Донецькій, Луганській, Житомирській областях, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областях нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано (отруїлося - 46 осіб, з них померли - 15).

Зокрема, у Миколаївській області (м. Миколаїв) отруїлося - 6 осіб, померло - 5; у Житомирській області (м. Бердичів) отруїлося - 3 особи, з них померла -  1 особа; у Дніпропетровській області (с. Катьощине Томаківського району) 8 осіб, померло  - 2; у Донецькій області (м. Лиман) отруїлося - 9 осіб, з них 5 померло; у Луганській області (м. Рубіжне) отруїлося та померло - 2 особи; у Запорізькій області (Вільнянський район) отруїлося - 18 осіб.

Згідно з результатами судмедекспертизи у 47 померлих виявлено в крові метанол (Харківська область - 41, Миколаївська область - 5, Житомирська -1).

Станом на 9:00 20.10.2016 в країні зареєстровано 143 випадки отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, з них 65 завершилися летально.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-