Сім'ї загиблих воїнів АТО отримають компенсацію на купівлю житла

Сім'ї загиблих воїнів АТО отримають компенсацію на купівлю житла

Укрінформ
Сім'ї інвалідів війни та загиблих військовослужбовців АТО отримуватимуть грошову компенсацію на придбання житла.

Відповідну постанову було прийнято 19 жовтня на засіданні Кабінету Міністрів України, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики

«19 жовтня ц.р. на засіданні Кабміну було прийнято постанову „Про забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов”. Цим рішенням уряду сім'ям інвалідів війни та загиблих військовослужбовців АТО було надано право отримувати грошову компенсацію за належне їм житло відповідно до Житлового кодексу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таким чином сім'ї загиблих учасників АТО та інваліди з числа учасників АТО зможуть самостійно обирати найбільш прийнятне для них житло та купуватимуть його за рахунок коштів компенсації, яку надасть їм уряд.

У Мінсоцполітики наголошують, що реалізація постанови не потребує додаткових витрат з Держбюджету. Водночас прийняте рішення забезпечить можливість уникнути незадоволення житлом, придбаним органами державної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-