В українській армії з’явилася нова бригада ВДВ

В українській армії з’явилася нова бригада ВДВ

Укрінформ
У Збройних силах України сформували новий підрозділ ВДВ – 45-у окрему десантно-штурмову бригаду.

Про це у Фейсбуці повідомляє прес-центр Генштабу.

"У Високомобільних десантних військах розширення – сформовано 45-у окрему десантно-штурмову бригаду.

До складу нової бригади увійшли змішані підрозділи, підготовлені на базі існуючих десантних бригад", - йдеться в повідомленні.

У Генштабі зазначають, що "молода бригада має апарат керівництва і потужний особовий склад, загартований дворічним протистоянням на сході країни. З одного боку її складають професійні кадрові офіцери, сержанти і солдати, що мають великий бойовий досвід, з іншого – до бригади влилась "нова кров", люди, які щойно прийшли на військову службу".

Тренування особового складу проходять з урахуванням досвіду, набутому завдяки тісному співробітництву з країнами НАТО, використовуючи усі найдосконалішу техніку і новітнє обладнання.

"На озброєнні молодої бригади - виключно нові зразки техніки та озброєння, серед яких БТР-3ДА, АСУВ (автоматичні системи управління військами), нові системи управління вогнем артилерійських підрозділів тощо. Бригада вже пройшла бойове злагодження на загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України і готова будь-якої миті приступити до виконання бойових задач за призначенням", - повідомили у Генштабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-