Сотні спілок ветеранів АТО просять об'єднатися

Сотні спілок ветеранів АТО просять об'єднатися

Укрінформ
Заступник голови Комітету ВР з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану Сергій Куніцин закликав учасників та ветеранів АТО не створювати сотні спілок, а об'єднуватися в потужніші організації для захисту своїх інтересів.

Про це він заявив, виступаючи під час парламентських слухань на тему: «Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звертаюся, у першу чергу, до хлопців, які воювали і воюють на Донбасі, - вам треба об'єднатися. Ми 30 років назад в Афгані воювали, у нас 2 великі організації - Всеукраїнська асоціація й Українська спілка, а у ветеранів АТО уже 570 чи 600", - зазначив Куніцин.

За його словами, лише потужні організації здатні ефективно захищати права ветеранів та учасників війни, допомогти подолати бюрократичні бар'єри, відстояти свої законні інтереси.

"На війни простіше - є ворог, є друг! Складно після війни, бо багато невидимих ворогів - це чиновництво, байдужість...", - підкреслив парламентарій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-