СБУ просить українців повідомляти про підозрілі предмети та осіб

СБУ просить українців повідомляти про підозрілі предмети та осіб

Укрінформ
У зв'язку із загостренням ситуації у районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України закликає громадян у всіх регіонах країни бути пильними та інформувати правоохоронців про виявлені підозрілі предмети та осіб.

Про це йдеться у повідомленні СБУ у Facebook.

"Громадяни можуть анонімно повідомити СБУ про такі випадки за номерам гарячої лінії 0 800 501 482 та за телефонами довіри регіональних управлінь спецслужби", - йдеться у повідомленні.

В СБУ стверджують, що ситуація з антитерористичною загрозою перебуває під контролем, і нагадують, що згідно з вимогами постанови Кабінету міністрів України від 18.02.2016 № 92, керівником АТЦ СБУ ухвалено рішення щодо встановлення таких рівнів терористичних загроз: "червоний" – Донецька та Луганська області, АР Крим; "жовтий" – Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області; "синій" – Дніпропетровська, Закарпатська, Рівненська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Київська області та м. Київ; "сірий" – Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Полтавська та Тернопільська області.

В СБУ наголосили, що зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитися із заходами, що вживаються суб'єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-