Суд завтра спробує відсторонити мера Бучі

Суд завтра спробує відсторонити мера Бучі

Укрінформ
Генеральною прокуратурою України продовжується досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою голови та секретаря Бучанської міської ради у зловживанні службовим становищем під час передачі у власність фізичним і юридичним особам земель лісового фонду.

Про це повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"13.10.2016 за клопотанням прокуратури Печерським районним судом м.Києва їм обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною покидати місце проживання з 22.00 години до 07.00 години із застосуванням електронного засобу контролю (так званого "браслету"). На підозрюваних судом покладено додаткові обов'язки, а саме: прибувати за кожною вимогою до суду, прокурора та слідчого, не відлучатися із населеного пункту, в якому вони проживають, повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи, утримуватися від спілкування з визначеними слідчим суддею особами, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, 15.10.2016 Печерським районним судом м. Києва секретаря Бучанської міської ради відсторонено від виконання своїх службових обов'язків.

Розгляд клопотання слідчого про відсторонення від посади голови Бучанської міськради перенесено судом на 18.10.2016.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-